Логотип компанії FRIOS - провідний виробник холодильного обладнання

Корисний холод від Frios: технологія шокової заморозки ягід

Холод – це кращий консервант. Але після звичайної заморозки продукти значно програють свіжим у зовнішньому вигляді і смакових якостях. Використання обладнання для швидкого заморожування в корені змінює справу.

Шокова заморозка – це настільки швидке охолодження продукту, що температура в середині об’єкта опускається до -18 ° С всього за чотири години. Ця технологія стала справжнім проривом для бізнесу, громадського харчування, споживача. Використання камер шокової заморозки суттєво підвищило конкурентоспроможність підприємств і компаній, пов’язаних з заготівлею різних продуктів. Особливо таких делікатних як ягоди. Завдяки такому способу заморозки, ягоди в будь-який сезон будуть свіжими, дозволяючи цілий рік випускати найрізноманітнішу, якісну і смачну продукцію. При цьому ціна такого товару в кілька разів вище собівартості сировини, навіть з урахуванням всіх витрат на спеціальне обладнання для заморозки ягід і їх зберігання. А при наявності спеціальних контейнерів, що швидко псуються ягоди можна експортувати в будь-яку країну.

Шокова камера для ягід Frios – свіжі ягоди цілий рік без хімії і консервантів

Устаткування для шокової заморозки ягід = успішність бізнесу

Залучити нових клієнтів і зберегти постійних можна тільки стабільно високою якістю продукції. Шокова заморозка це технологія, яка робить бізнес виробництва, зберігання і реалізації ягід не просто рентабельним, а й економічно вигідним. Камера шокової заморозки ягід забезпечує миттєву консервацію, яка дозволяє зберегти всі властивості і якості ягідної продукції, що так цінується споживачами. Жоден з інших нині існуючих способів зберігання ягід не може забезпечити такого ефекту збереження делікатного продукту в презентабельному вигляді, як шокова заморозка ягід.

Шокова заморозка є найефективнішим способом заготівлі ягід. І ось чому. При заморожуванні ніжного продукту за цією технологією не утворюються великі кристали льоду, як при звичайному охолодженні в морозильній камері. Замість них формується безліч дрібних крижинок, які не ушкоджують м’якоть. Це дозволяє зберегти ягоди без втрати форми, органолептичних показників, смаку і харчової цінності. Переваги застосування камер шокової заморозки при заготівлі ягід дійсно значні.

На відміну від звичайного заморожування, шокова заморозка ягід забезпечує:

  • збереження структури м’якоті завдяки швидкому переходу з рідкої фази в тверду;
  • екологічну чистоту і незмінність біохімії продукту;
  • мінімальні втрати маси, що збільшує економічну ефективність;
  • бактеріологічно чисте середовище – за рахунок форсованої заморозки у бактерій немає часу на розвиток;
  • тривалий термін зберігання (довше, ніж дозволяє класична заморозка ягід);
  • відсутність виморожування, повна схоронність живильних властивостей і аромату, а також вітамінів (90% і вище проти ⅔ при звичайному заморожуванню).

Після закінчення процесу шокової заморозки, ягоди не застигає безформною масою, а перетворюється в розсип, яку зручно розфасовувати і зберігати.

Крім очевидних вигод для ягідного бізнесу, є ще приємні економічні бонуси:

  • компактне обладнання вимагає менше площ і обслуговуючого персоналу;
  • процес шокової заморозки займає в 5-6 разів менше часу;
  • енергоефективність агрегатів (до 45% економії);
  • мінімізація збитків за рахунок зниження псування продукції;
  • швидка окупність шокових камер від Frios.

 

Підприємство отримує перевагу перед конкурентами, забезпечуючи своїх замовників свіжими ягодами в будь-який час року. Якість і постійна наявність свіжих ягід дозволить розширити коло клієнтів і урізноманітнити асортимент виробництва.

Де купити обладнання для шокової  заморозки ягід

Щоб процес шокової заморозки здійснювався ефективно, має бути відповідне обладнання. Компанія Frios пропонує камери шокової заморозки, якість яких може впевнено гарантувати. Компетентні фахівці допоможуть вибрати і купити шокову камеру, беручи до уваги особливості вашого бізнесу. Потрібно тільки звернутися за адресою: Харківська область, Харків, вул. Пожарського, 2/10.

Одержати більш детальну інформацію з питань придбання обладнання для шокової заморозки ягід можна за контактними телефонами:

+38 (050) 620-15-08+38 (057) 780-65-75

Замовити апарат шокової заморозки ягід або запропонувати співпрацю можна і по електронній пошті – sales@frios.ua в будь-який час. Зв’язатися з нами зручно за допомогою онлайн-форми прямо на сайті компанії. Ми готові відповісти на всі питання, що цікавлять в чаті звичного вам месенджера – Whatsapp, Viber, Telegram. Дізнатися більше про компанію Frios і пропонованому обладнанні можна в Фейсбуці і на YouTube.