x
Камера шокової заморозки Frios Winter SF-4000
Камера шокової заморозки м’яса, м’ясних продуктів, риби, свинячих та яловичих напівтуш, напівфабрикатів, ягід, овочів, фруктів.
Основна комплектація:
- Енергоефективний напівгерметичний компресор Bitzer
- Компресорний агрегат у корпусному виконанні
- Стовщені стіни камери 150 мм
- Алюмінієва рифлена підлога
- Удосконалена система обдуву продукції
- Освітлення в камері
- Розпашні двері з пандусом
- Енергоефективна електровідтайка
- Датчик температури продукції
- Високоефективний повітроохолоджувач з кроком ламелі 10-12 мм
Додаткові опції:
- Відтайка гарячим газом
- Сенсорна панель управління
- Система моніторингу роботи камери 24/7
- Камера з нержавіючої сталі
- Система енергозбереження
- Відкатні двері
- Озонобезпечний фреон
- Режим шокового охолоджування
- Підлога з нержавіючої сталі типу «ванна»
Технічні характеристики
Тип технологічного процесу | Параметри |
---|---|
Споживана потужність, кВт | 86 |
Кількість продукції в камері, кг | 4000 |
Температура всередині камери, °С | -35 |
Цикл заморозки, хв | від 30 |
Температура навколишнього середовища, °С | -25…+40 |
Кількість палет, од | 16 |
Габаритні розміри палети, мм | 1200х800х1900 |
Вага продукції на палеті, кг | 50…750 |
Габаритні розміри камери, мм | 7300х5640х3180 |
Габаритні розміри компресорного агрегату, мм | 4500х1280х2300 |
Ціна під ключ, Євро | уточнюйте |