Логотип компанії FRIOS - провідний виробник холодильного обладнання

Шокова заморозка пельменів та напівфабрикатів

zamorozka-napivfabrykativ

Досить прибутковою нішею у бізнесі, пов’язаному з виробництвом продуктів харчування, є виготовлення та продаж пельменів та інших напівфабрикатів. Заморозка пельменів – це не менш важливий технологічний процес, ніж їхнє приготування. Адже зберегти такий продукт до продажу кінцевому споживачеві можна лише у замороженому вигляді. Для цього використовується шокове заморожування, завдяки якому готовий продукт зберігає внутрішню структуру, форму та товарний вигляд. Купити в Україні обладнання для шокової заморозки пельменів та інших напівфабрикатів, який відповідає потребам вашого виробництва, можна в компанії Frios.

Камера шокової заморозки напівфабрикатів Frios: основні особливості

Камери шокової заморозки пельменів, що випускаються компанією Frios, мають наступні конструктивні та технічні особливості:

  • герметичний сталевий корпус з розпашними дверима та пандусом для зручного ввезення-вивезення палет;
  • потовщену термоізоляцію з пінополіуретанових панелей завтовшки 150 мм;
  • потужний енергоефективний холодильний агрегат із напівгерметичним компресором, у корпусному виконанні;
  • удосконалену систему подачі крижаного повітря, яка забезпечує рівномірне обдування продукту, незалежно від його локалізації всередині камери;
  • широкий діапазон допустимих температур довкілля. Апарат шокової заморозки напівфабрикатів Frios працює при температурі в місці його встановлення від –30 до +45о С;
  • температуру всередині камери –35о С;
  • можливість контролювати температуру готової продукції за допомогою спеціального датчика;
  • наявність освітлення всередині камери.

Купуючи камеру для шокової заморозки пельменів у компанії Frios, ви можете підібрати обладнання під особливості свого виробництва, а саме: замовити виготовлення камери з нержавіючої сталі, розсувну конструкцію дверей, електронну систему моніторингу роботи, керування за допомогою сенсорної панелі, а також вибрати систему розморожування: гарячим газом або електрикою.

Застосування апарату шокової заморозки пельменів

Промислові камери шокової заморозки застосовуються для глибокого заморожування пельменів, а також інших напівфабрикатів, включаючи:

  • заготовки з цілісних шматків натурального м’яса, такі як філе, вирізка, стейк, антрекот або біфштекс;
  • формовані вироби з рубаного м’яса або фаршу: не тільки котлети та шніцелі, а й голубці чи тефтелі;
  • паніровані вироби з відбитого м’яса (нагетси, відбивні);
  • рибні напівфабрикати – порційну рибу, філе, котлети;
  • борошняні кондитерські вироби – сирники або вареники та млинці з різною начинкою.

Шокова заморозка напівфабрикатів проводиться при температурі в камері –25…-35о С та швидкості повітряного потоку 3 м/с.

Чому обладнання для заморозки напівфабрикатів варто замовити у компанії Frios

Придбати камеру шокової заморозки пельменів вам буде зручно та вигідно у нашій компанії, оскільки у нас можна:

  • вибрати модель обладнання уніфікованого розміру та потужності або замовити проектування та виготовлення камери, виходячи з потреб вашого підприємства та наявності вільної площі;
  • придбати якісний шокер для заморозки напівфабрикатів заводського збирання, виготовлений із надійних комплектуючих відомих європейських брендів, за справедливою ціною. На нашому підприємстві налагоджено строгу систему контролю якості. Кожен виріб після збирання проходить тестове випробування;
  • купити камеру шокової заморозки з доставкою, монтажем, проведенням пусконалагоджувальних робіт, гарантією та сервісним обслуговуванням.

Щоб замовити камеру для заморозки пельменів, заповніть та відправте на нашу електронну адресу опитувальний лист, завантаживши його з цього сайту! Консультацію з будь-яких питань можна отримати за телефонами +38 (050) 620-15-08+38 (057) 780-65-75.